ENG NL

De Villa

Vila Bukit Indah beschikt over drie verdiepingen met ruime living/keuken, 3 twee pers. slaapkamers, 3 badkamers, 1 gasten toilet, 1 half overdekt terras, 1 overdekt terras, een tuin, pool deck, zwembad met overflow, en een gazebo (overdekte open ruimte). Op de begane grond bevindt zich de entree en een ruime garage met aangrenzende ruimte voor personeel.
De villa is geheel ommuurd en heeft een mooie entree. (ommuring is op Bali heel normaal).

poort 1

Op de eerste verdieping van de villa bevindt zich de ruime living met open (eet)keuken. De keuken is voorzien van een grote eettafel, ruime ijskast, magnetron, gaskookplaat met wokbrander, waterdispenser met heet en koud drinkwater, thee en koffie faciliteiten en ook alle andere gebruikelijke benodigdheden voor in de keuken zijn aanwezig.

De living heeft een comfortabele zit, is tevens voorzien van een home cinema set en led tv met satelliet verbinding. Ook heeft de living over de gehele breedte een mooi overdekt buiten terras, daar staat o.a. een tweede comfortabele zit, zodat men hier ook gerelaxed buiten kan zitten.
Tevens bevindt zich op deze verdieping een apart gasten toilet, twee slaapkamers met airco en plafondventilator, de slaapkamers hebben ieder een aangrenzende badkamer met wastafel, regendouche en toilet, één van de twee slaapkamers heeft als extra een klein privétuintje met tweede regendouche en een terrazzo buitenbad voor twee personen. 

En op de tweede verdieping bevindt zich de ruime masterbedroom, deze is ook voorzien van airco en plafondventilator, de kamer heeft een comfortabele zit met lcd tv. Aan de masterbedroom grenst een mooie grote doorloop badkamer voorzien van twee waskommen, toilet, inloopregendouche, een terrazzo bad en een aangrenzende kledingkast met kleedruimte. (De slaapkamers kunnen worden afgesloten voor prive).

Op deze verdieping bevindt zich ook het grote boven terras, dit terras is half overdekt en heeft een mooi uitzicht over de toppen van de bomen, ook hier kunt u bijna iedere avond genieten van de mooie zonsondergang. Het terras is voorzien van een zit met loungebank, terrazzo bar met stromend water, ijskast en een tweede waterdispenser voor heet en koud drinkwater. Ook op dit terras kunt u in alle rust genieten van de zon of schaduw.